Suikerriet sausbakje Ø60mm 60ml - bruin

Out of stock
Expected delivery date:1 tot 2 weken
SKU
4421643
€85.56

Suikerriet sauscupjes kunnen worden gebruikt voor diverse warme en koude sauzen. Naast diverse sauscupjes hebben wij ook een passende deksel beschikbaar die tevens los verkrijgbaar is.

Suikerriet sauscupjes kunnen worden gebruikt voor diverse warme en koude sauzen. Naast diverse sauscupjes hebben wij ook een passende deksel beschikbaar die tevens los verkrijgbaar is. Suikerriet verpakkingen zijn ontzettend handig voor de take-away en bezorgindustrie. Denk hierbij aan diverse afhaal- en bezorgmaaltijden zoals pasta en rijst. 

Naast de sauscupjes bieden wij diverse bijpassende suikerriet verpakkingen zoals menubakken, drinkbekers en bestek. Bekijk het volledige assortiment suikerriet verpakkingen hier

Suikerriet
Onze suikerriet verpakkingen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Suikerriet verpakkingen zijn voedselveilig, smaakneutraal en vochtbestendig. Suikerriet artikelen zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 wat staat voor industriële composteerbaarheid. Hierdoor mag het OK compost en kiemplant logo gedragen worden.

More Information
SKU 4421643
Verkoopeenheid DS
Uitvoering bruin rond
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No