Suikerriet Hotdogbox 205x103x65mm

Out of stock
Expected delivery date:1 tot 2 weken
SKU
4418118
€48.00

De suikerriet hotdogbox is te gebruiken voor het verpakken van hotdogs en andere snacks voor bijvoorbeeld take-away en bezorgdoeleinde. Met deze onbedrukte suikerriet hotdogbox verpak je jouw product veilig en in een duurzame verpakking.

De suikerriet hotdogbox is te gebruiken voor het verpakken van hotdogs en andere snacks voor bijvoorbeeld take-away en bezorgdoeleinde. Met deze onbedrukte suikerriet hotdogbox verpak je jouw product veilig en in een duurzame verpakking. De hotdogbox is bijvoorbeeld te gebruiken binnen de horeca afhaal- en bezorgmogelijkheden, tijdens evenementen en festivals zoals een foodtruck festival. 

We bieden een complete lijn aan suikerriet verpakkingen. Bekijk hier ons gehele assortiment aan suikerriet verpakkingen voor de foodindustrie. 

Suikerriet
Onze suikerriet verpakkingen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Suikerriet verpakkingen zijn voedselveilig, smaakneutraal en vochtbestendig. Suikerriet artikelen zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 wat staat voor industriële composteerbaarheid. Hierdoor mag het OK compost en kiemplant logo gedragen worden.

More Information
SKU 4418118
Verkoopeenheid DS
Uitvoering wit rechthoek
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No