PP thermoform ribbel menubakken 227x177x49mm 1000ml

Out of stock
Expected delivery date:1 tot 2 weken
SKU
4418575
€97.80

PP thermoform bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen.

PP thermoform bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen. PP bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP thermoform verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen. 

Thermoform
Thermovormen wordt ook wel vacuümvorming genoemd. Er wordt gebruik gemaakt van hitte om het PP tot de gewenste vorm te verbuigen. Thermoform wordt gebruikt bij kunststof materialen die bij een hoge temperatuur zacht worden en daardoor vervormbaar zijn. 

PP
PP staat voor polypropyleen en is een kunststofmateriaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Het materiaal is van licht gewicht en voedselveilig.

More Information
SKU 4418575
Verkoopeenheid DS
Aantal per verpakking DS 400 STK
Uitvoering 1-vaks grijs
Materiaal PP
Formaat 22.7cm x 17.7cm x 4.9cm
Inhoud 1000ml
Magnetronbestendig Yes
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No