PP spuitgiet cups 115/50mm 350cc

Available
SKU
4421698
€73.02

PP spuitgiet bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen.

PP spuitgiet bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen. PP spuitgiet bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP spuitgiet verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen. 

Spuitgieten
Spuitgieten is een verwerkingstechniek die voornamelijk wordt gebruikt voor het produceren van kunststof. Spuitgiet is uitermate geschikt voor massaproductie, maar kan ook ingezet worden voor kleinere producties.

PP
PP staat voor polypropyleen en is een kunststofmateriaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Het materiaal is van licht gewicht en voedselveilig. 

More Information
SKU 4421698
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 500 stuks
Aantal per verpakking DS 500 STK
Aantal per pallet 24 dozen
Uitvoering transparant rond
Materiaal PP
Formaat 11.5cm x 5cm
Inhoud 350cc
Magnetronbestendig Yes
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Transparant