PP spuitgiet bakken M30 228x178x45mm 1000cc

Out of stock
Expected delivery date:1 tot 2 weken
SKU
4418501
€67.11

PP spuitgiet bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen.

PP spuitgiet bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen. PP spuitgiet bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP spuitgiet verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen. 

Spuitgieten
Spuitgieten is een verwerkingstechniek die voornamelijk wordt gebruikt voor het produceren van kunststof. Spuitgiet is uitermate geschikt voor massaproductie, maar kan ook ingezet worden voor kleinere producties.

PP
PP staat voor polypropyleen en is een kunststofmateriaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Het materiaal is van licht gewicht en voedselveilig. 

More Information
SKU 4418501
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 200 stuks
Aantal per verpakking DS 200 STK
Aantal per pallet 28 dozen
Uitvoering 3-vaks wit rechthoekig
Materiaal PP
Formaat 22.8cm x 17.8cm x 4.5cm
Inhoud 1000cc
Magnetronbestendig Yes
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Wit