A-PET bakken met vaste deksel 125x115x50mm 370cc

Out of stock
Expected delivery date:1 tot 2 weken
SKU
4426001
€102.06

PP, RPET en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten.

PP, RPET en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten. PP, RPET en APET bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Cups zijn onder andere geschikt voor het verpakken van sausjes en kleine bijgerechten. Potten worden veelal gebruikt voor lekkernijen, maar ook voor soepen en andere warme gerechten. Apet bekers worden gebruikt voor onder andere milkshakes, smoothies en fruitsalades. 

De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP, RPET en APET verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen.

More Information
SKU 4426001
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 700 stuks
Aantal per verpakking DS 700 STK
Uitvoering 1-vaks transparant rechthoekig
Materiaal A-PET
Formaat 12.5cm x 11.5cm x 5cm
Inhoud 370cc
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig Yes
Color Transparant