PE/PA/PE zakken vacuum buis 25x40cm

Out of stock
Expected delivery date:1-2 weken
SKU
1572555
€192.59

PE/PA/PE vacuüm buiszakken zijn uitstekende verpakkingen voor het verpakken van vers voedsel voor gekoelde opslag. Door het gebruik van vacuüm buiszakken blijven verswaren zoals vlees, vis en groente vers.

PE/PA/PE vacuüm buiszakken zijn uitstekende verpakkingen voor het verpakken van vers voedsel voor gekoelde opslag. Door het gebruik van vacuüm buiszakken blijven verswaren zoals vlees, vis en groente vers. De geur, kleur en smaak van het product wordt geoptimaliseerd waardoor ook de kwaliteit van het product langer wordt behouden. De vacuümzak weerhoud zuurstof waardoor het product niet uitdroogt. 

PE/PA/PE vacuüm buiszakken zijn transparant waardoor de inhoud makkelijk zichtbaar is. De zakken zijn aan de onderkant dichtgeseald. De zakken zijn gemaakt van PA (polyamide) en PE (polyehtyleen) wat zorgt voor een stevige en soepele zak die makkelijk in gebruik is. De vacuümzakken zijn beschikbaar in vele formaten. 

Wij hebben ook goedkopere vacuüm zakken in ons assortiment. Deze zijn uitgevoerd met een zijlas, maar hebben wel dezelfde eigenschappen.

More Information
SKU 1572555
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 1000 stuks
Aantal per verpakking DS 1000 STK
Uitvoering transparant 100 mu
Materiaal PE/PA/PE
Formaat 25cm x 40cm
Dikte 100 micron
Inhoud 100 stuks per pak
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig Yes
Color Transparant