PE/PA/PE zakken vacuum buis 11x20cm

Out of stock
Expected delivery date:1-2 weken
SKU
1571120
€64.79

PE/PA/PE vacuüm buiszakken zijn uitstekende verpakkingen voor het verpakken van vers voedsel voor gekoelde opslag. Door het gebruik van vacuüm buiszakken blijven verswaren zoals vlees, vis en groente vers.

PE/PA/PE vacuüm buiszakken zijn uitstekende verpakkingen voor het verpakken van vers voedsel voor gekoelde opslag. Door het gebruik van vacuüm buiszakken blijven verswaren zoals vlees, vis en groente vers. De geur, kleur en smaak van het product wordt geoptimaliseerd waardoor ook de kwaliteit van het product langer wordt behouden. De vacuümzak weerhoud zuurstof waardoor het product niet uitdroogt. 

PE/PA/PE vacuüm buiszakken zijn transparant waardoor de inhoud makkelijk zichtbaar is. De zakken zijn aan de onderkant dichtgeseald. De zakken zijn gemaakt van PA (polyamide) en PE (polyehtyleen) wat zorgt voor een stevige en soepele zak die makkelijk in gebruik is. De vacuümzakken zijn beschikbaar in vele formaten. 

Wij hebben ook goedkopere vacuüm zakken in ons assortiment. Deze zijn uitgevoerd met een zijlas, maar hebben wel dezelfde eigenschappen.

More Information
SKU 1571120
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 2000 stuks
Aantal per verpakking DS 2000 STK
Uitvoering transparant 90 mu
Materiaal PE/PA/PE
Formaat 11cm x 20cm
Dikte 90 micron
Inhoud 100 stuks per pak
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig Yes
Color Transparant