KPP bagloaderzakken + klep 21x30cm +4+4cm

Available
SKU
1700340
€72.50

Beugelzakken worden voornamelijk in de supermarkt gebruikt voor het verpakken van brood. De beugelzakken worden in een houder geplaatst waardoor de zakjes voor de consument makkelijk afneembaar zijn.

KPP bagloaderzakken zijn helder van kleur en geschikt voor de diepvries. KPP materiaal wordt voornamelijk gebruikt voor het verpakken van brood. KPP is een combinatie van PP en LDPE waardoor de combinatie van helder materiaal en diepvriesbestendigheid uitermate geschikt is. 

Beugelzakken worden voornamelijk in de supermarkt gebruikt voor het verpakken van brood. De beugelzakken worden in een houder geplaatst waardoor de zakjes voor de consument makkelijk afneembaar zijn. De zakjes zijn makkelijk afscheurbaar en transparant waardoor de inhoud duidelijk zichtbaar blijft. 

Beugelzakken zijn beschikbaar in diverse formaten. Naast het verpakken van broodjes zijn beugelzakken ook te gebruiken voor het verpakken van andere etenswaren. Ons assortiment beugelzakken komt in diverse materialen waaronder polyester, KP, LDPE en CPP. 

More Information
SKU 1700340
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 2000 stuks
Aantal per verpakking DS 2000 STK
Uitvoering transparant 25 mu
Materiaal KPP
Formaat 21cm x 30cm + 4x4cm
Dikte 25 micron
Inhoud 250 stuks per beugel
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig Yes
Color Transparant