Gebleekt kraft stokbroodzakken 10/3x58cm

Available
SKU
2511266
€78.57

Gebleekte kraftzakken zijn sterke zakken voor het verpakken van stokbrood. Met witte kraftzakken verpak je brood, groente en fruit veilig in een sterke en representatieve verpakking. Een papieren zak toont ambachtelijk en is uitermate geschikt voor het verpakken van groente, fruit en aardappelen. Kraftzakken worden voornamelijk gebruikt op de markt en bij de lokale groente- en fruitboer. 

 

Gebleekte kraftzakken zijn sterke zakken voor het verpakken van stokbrood. 

Met witte kraftzakken verpak je brood, groente en fruit veilig in een sterke en representatieve verpakking. Een papieren zak toont ambachtelijk en is uitermate geschikt voor het verpakken van groente, fruit en aardappelen. Kraftzakken worden voornamelijk gebruikt op de markt en bij de lokale groente- en fruitboer. 

De zakken zijn gemaakt van krachtig kraftpaper waardoor de zak makkelijk een zwaarder gewicht aankan. De bruine kraftzakken zijn voedselveilig en worden plat in de doos geleverd. De zakken zijn makkelijk te openen doordat de voorkant iets korter is waardoor deze makkelijk uit te slaan is en makkelijk vulbaar is. 

Kraftzakken zijn beschikbaar in diverse formaten. Het volume van de zak is aangegeven in ponden. 

More Information
SKU 2511266
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 1000 stuks
Aantal per verpakking DS 1000 STK
Uitvoering wit neutraal bedrukt Eiffeltoren
Materiaal Gebleekt kraft
Formaat 10 - 3cm x 58cm
Dikte 40 grams
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Wit