Kraft-PLA coated snackbakje A14+1/A20

Out of stock
Expected delivery date:1 tot 2 weken
SKU
4178157
€100.23

Kraft bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van kraft papier met een coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden.

Kraft bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van kraft papier met een coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden. De conische verpakkingen zijn veelvoudig te vinden bij cafeteria, foodtrucks en andere festival, evenementen en take-away stands. 

De conische kraft bakjes zijn mooie rechthoekige schaaltjes die het accent leggen op jouw gerecht, Het bakje is handig in de hand te nemen en geschikt voor take-away en afhaalmogelijkheden. Door de coating aan de binnenkant kunnen vettige gerechten makkelijk geserveerd worden, zonder dat het vet door de verpakking lekt. 

Kraft bakjes zijn gemaakt van stevig karton inclusief coating aan de binnenzijde. De coating voorkomt het doorlekken van vocht en vet. Conische bakjes zijn ook tailormade verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor het ontwerpen van een gehele merkbeleving van jouw huisstijl! 

More Information
SKU 4178157
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 600 stuks
Aantal per verpakking DS 600 STK
Uitvoering bruin onbedrukt A14+1/A20
Materiaal Kraft - PLA
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Bruin