Duplex conische bakjes A9+1-110x70x35/30x70x40mm

Out of stock
Expected delivery date:1-2 weken
SKU
4178175
€49.90

Kartonnen conische bakjes hebben een natuurlijke uitstraling. Conische bakjes zijn uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks, broodjes en andere take-away maaltijden.

Kartonnen conische bakjes hebben een natuurlijke uitstraling. Conische bakjes zijn uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks, broodjes en andere take-away maaltijden. De conische verpakkingen zijn veelvoudig te vinden bij cafetaria, foodtrucks, festivals en evenementen. De conische snackbakjes zijn handig in de hand te nemen en geschikt voor take-away en afhaalmogelijkheden.

De kartonnen snackbakjes zijn beschikbaar in diverse formaten. Zo hebben wij altijd een geschikte verpakking voor bijvoorbeeld frikandellen, patat, kroketten, belegde broodjes en andere lekkernijen. Met een verpakking op maat voorkom je het schuiven van de inhoud en onnodig verbruik van karton. 

Kartonnen snackbakjes zijn gemaakt van stevig karton, met of zonder coating aan de binnenzijde. Een coating voorkomt het doorlekken van vocht en vet. Kartonnen snackbakjes zijn een duurzaam alternatief voor plastic snackbakjes. Door de conische vorm van kartonnen snackbakjes kunnen deze makkelijk opgestapeld worden, waardoor er weinig ruimte in beslag wordt genomen. 

Conische bakjes zijn ook tailormade verkrijgbaar. Zo kunnen wij kartonnen snackbakjes volledig bedrukken in jouw eigen huisstijl, inclusief logo. Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken voor een verpakkingslijn op maat gemaakt! 

More Information
SKU 4178175
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 500 stuks
Aantal per verpakking DS 500 STK
Uitvoering wit 300gsm bedrukt-I love food
Materiaal Duplex
Dikte 300 grams
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Wit