Duplex conische bakjes A7 90x70x35mm

Available
SKU
4178160
€50.00

Kraft bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van kraft papier met een PET coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden. 

Kraft bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van kraft papier met een PET coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden. De conische verpakkingen zijn veelvoudig te vinden bij cafeteria, foodtrucks en andere festival, evenementen en take-away stands. 

De conische kraft bakjes zijn mooie rechthoekige schaaltjes die het accent leggen op jouw gerecht, Het bakje is handig in de hand te nemen en geschikt voor take-away en afhaalmogelijkheden. Door de coating aan de binnenkant kunnen vettige gerechten makkelijk geserveerd worden, zonder dat het vet door de verpakking lekt. 

Kraft bakjes zijn gemaakt van stevig karton inclusief coating aan de binnenzijde. De coating voorkomt het doorlekken van vocht en vet. Conische bakjes zijn ook tailormade verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor het ontwerpen van een gehele merkbeleving van jouw huisstijl! 

More Information
SKU 4178160
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 1000 stuks
Aantal per verpakking DS 1000 STK
Uitvoering wit 300gsm bedrukt-I love food
Materiaal Duplex
Formaat 9cm x 7cm x 3.5cm
Dikte 300 grams
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Wit