Duplex conische bakjes A14-155x85x35mm

Available
SKU
4178180
€43.00

Kraft bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van kraft papier met een coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden.

Kraft bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van kraft papier met een coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden. De conische verpakkingen zijn veelvoudig te vinden bij cafeteria, foodtrucks en andere festival, evenementen en take-away stands. 

De conische kraft bakjes zijn mooie rechthoekige schaaltjes die het accent leggen op jouw gerecht, Het bakje is handig in de hand te nemen en geschikt voor take-away en afhaalmogelijkheden. Door de coating aan de binnenkant kunnen vettige gerechten makkelijk geserveerd worden, zonder dat het vet door de verpakking lekt. 

Kraft bakjes zijn gemaakt van stevig karton inclusief coating aan de binnenzijde. De coating voorkomt het doorlekken van vocht en vet. Conische bakjes zijn ook tailormade verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor het ontwerpen van een gehele merkbeleving van jouw huisstijl! 

 

More Information
SKU 4178180
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 500 stuks
Aantal per verpakking DS 500 STK
Uitvoering wit 300gsm bedrukt-I love food
Materiaal Duplex
Formaat 15.5cm x 8.5cm x 3.5cm
Dikte 350 grams
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Wit