Duplex conische bakjes 116x91x46mm

Available
SKU
4178211
€97.19

Conische bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van bijvoorbeeld duplex met een PET coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden.

Conische bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van bijvoorbeeld duplex met een PET coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden. De conische verpakkingen zijn veelvoudig te vinden bij cafeteria, foodtrucks en andere festival, evenementen en take-away stands. 

De conische kraft bakjes zijn mooie rechthoekige schaaltjes die het accent leggen op jouw gerecht, Het bakje is handig in de hand te nemen en geschikt voor take-away en afhaalmogelijkheden. Door de coating aan de binnenkant kunnen vettige gerechten makkelijk geserveerd worden, zonder dat het vet door de verpakking lekt. 

Conische bakjes zijn gemaakt van stevig karton inclusief coating aan de binnenzijde. De coating voorkomt het doorlekken van vocht en vet. Conische bakjes zijn ook tailormade verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor het ontwerpen van een gehele merkbeleving van jouw huisstijl! 

More Information
SKU 4178211
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 500 stuks
Aantal per verpakking DS 500 STK
Uitvoering goud/bruin neutraal bedrukt dessin 96
Materiaal Duplex
Formaat 11.6cm x 9.1cm x 4.6cm
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Goud - bruin