Kraft/PLA deksel Ø105mm

Out of stock
Expected delivery date:1-2 weken
SKU
4178826
€79.15

Presenteer salades, fruitsalades, pasta's, soep, sauzen en andere maaltijden in duurzame bowls en ronde cups. De bowls en cups zijn gemaakt van kraft karton. Deze kraft/PLA deksel kan worden gebruikt voor het afsluiten van de kraft/PLA bowls, deze zijn te vinden in de verwante artikelen.

Presenteer salades, fruitsalades, pasta's, soep, sauzen en andere maaltijden in duurzame bowls en ronde cups. De bowls en cups zijn gemaakt van kraft karton. De bowls en cups zijn af te sluiten met een deksel waardoor deze uitermate geschikt zijn voor take-away en bezorgservices. De deksel is los verkrijgbaar. De bowls en cups kunnen gebruikt worden voor zowel koude als warme gerechten. 

De binnenzijde is voorzien van een coating, waardoor de bowls en cups vocht- en vetbestendig zijn. De duurzame bowls en cups zijn een goed alternatief voor plastic verpakkingen. 

Bowls en cups kunnen wij personaliseren met een eigen logo en huisstijl. Hierdoor is de verpakking van het product de geschikte manier om uw bedrijf te promoten!

More Information
SKU 4178826
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 500 stuks
Aantal per verpakking DS 500 STK
Uitvoering bruin rond
Materiaal Kraft + PLA
Formaat Ø10.5cm
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No