LDPE handwikkel stretchfolie 50cm x 300mtr 250% rek

Available
SKU
1140229
€118.18

LDPE handwikkel stretchfolie wordt gebruikt om pallets in te pakken en meer stabiliteit te creëren. Hiernaast beschermt de stretchfolie tegen water, stof en vuil van buitenaf.

LDPE handwikkel stretchfolie wordt gebruikt om pallets in te pakken en meer stabiliteit te creëren. Hiernaast beschermt de stretchfolie tegen water, stof en vuil van buitenaf. LDPE is stevig materiaal waardoor de folie goed bestand is tegen scheuren en andere beschadigingen. 

De handwikkel stretchfolie is gemaakt om met de hand de pallet te verpakken. Wikkel de folie handmatig om de pallet om deze te beschermen. De stretchfolie is transparant waardoor de inhoud van de pallet nog duidelijk zichtbaar is. Naast transparante folie hebben we ook diverse folie in kleur op voorraad. 

LDPE handwikkel stretchfolie is beschikbaar in diverse formaten, dikte en lengtes. De folie is rekbaar waardoor je vaak minder product nodig hebt. Staat jouw benodigde formaat niet op onze webshop? Neem dan gerust contact op voor meer mogelijkheden. 

More Information
SKU 1140229
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 6 rol
Aantal per verpakking DS 6 ROL
Uitvoering transparant 20 mu
Materiaal LDPE
Formaat 50cm x 300mtr
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig Yes
Color Transparant