Papieren draagtassen platte handgreep 22x11x28cm

Available
SKU
2737570
€46.32

Papieren draagtassen hebben wij beschikbaar in vele soorten en maten. Papieren tassen in een basiskleur als wit en bruin, gemaakt van kraftpapier, zijn handig voor het verpakken van foodproducten voor afhaal- en bezorgmogelijkheden. 

Papieren draagtassen hebben wij beschikbaar in vele soorten en maten. Papieren tassen in een basiskleur als wit en bruin, gemaakt van kraftpapier, zijn handig voor het verpakken van foodproducten voor afhaal- en bezorgmogelijkheden. Luxueze tassen in diverse kleuren, matte of glanzend zijn uitermate geschikt voor de fashionindustrie en detailhandel. 

Snacktassen en papieren draagtassen worden voornamelijk geleverd met een plat handvat. Voor de wat luxuezere tassen hebben we ook draagtassen met een gedraaid draagkoort of luxe draaglint leverbaar. 

We leveren blanco tassen, maar hebben ook diverse draagtassen met opdrukking in ons assortiment. Hiernaast is het uiteraard mogelijk om tailormade draagtassen te leveren. Wil je je eigen merk en huisstijl op een draagtas laten bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op! 

More Information
SKU 2737570
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 250 stuks
Aantal per verpakking DS 250 STK
Aantal per pallet 50 dozen
Uitvoering wit 70 grams onbedrukt
Materiaal Papier
Formaat 22cm x 11cm x 28cm
Dikte 70 grams
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Wit