OPS deksel tbv fancy tray 212x90mm

Out of stock
Expected delivery date:1-2 weken
SKU
4451020
€125.59

PP en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten.

PP en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten. PP en APET bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Cups zijn onder andere geschikt voor het verpakken van sausjes en kleine bijgerechten. Potten worden veelal gebruikt voor lekkernijen, maar ook voor soepen en andere warme gerechten. Apet bekers worden gebruikt voor onder andere milkshakes, smoothies en fruitsalades. 

De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP en APET verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen.

More Information
SKU 4451020
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 750 stuks
Aantal per verpakking DS 750 STK
Uitvoering transparant rechthoekig
Materiaal OPS
Formaat 21.2cm x 9cm
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No