December feestverpakkingen 2021

De december feestmaand vergt jaarlijks een enorme voorbereiding voor onze klanten. Voornamelijk in de foodindustrie worden er voorbereidingen getroffen voor feestelijke lekkernijen voor Sinterklaas. Chocoladeletters, banketstaven, pepernoten, kruidnootjes en vele andere zoetigheden liggen in september al in de schappen. Voor de kerstdagen worden er voorbereidingen getroffen voor complete maaltijden en kerstmenu's. Hiernaast zijn de welbekende kerststollen, kerstkoekjes, chocolade en kerstkransen lekkernijen die met de kerstdagen veel genuttigd worden, en de oliebollen voor oudejaarsavond maar niet te vergeten! Om naast de vele concurrenten te kunnen uitblinken zijn de verpakkingsmaterialen voor de decembermaand uitermate belangrijk. We starten aan het begin van het jaar al met het opstellen van een complete verpakkingslijn in de eigen huisstijl van de klant. Hier geven we een feestelijke tint aan, waardoor de verpakking net iets anders is, maar het merk wel nog steeds herkenbaar blijft voor de consument. Bekijk hieronder enkele van onze feestelijke projecten voor de december feestmaand 2021! 

Titel van de tekst

Bij ZNP houden we van lekker eten en drinken. Gelukkig maar, want we zijn dagelijks bezig met verpakkingsoplossingen voor food. De foodspecialisten van ZNP weten als geen ander welke hoge eisen er aan verpakkingen voor food worden gesteld. Daarom bedenken we voor onze klanten altijd passende oplossingen die geen nare bijsmaak geven in praktische of zelfs juridische zin. Tenslotte hoort een smakelijk product ook weer smakelijk uit de verpakking te komen, of het nu in retail of in foodservice wordt verkocht.

Auteur

Titel van de tekst

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

955-kies-je-omoda-tas-omoda-nl-3540